Privatperson

Vi fixar dina hushållsnära tjänster i Tranemo

Målare, hantverkare, snickare, städning eller hjälp att måla huset?

En av våra mest värdefulla resurser är tid. Tid att ägna oss åt varandra eller åt roliga saker i vardagen. Det vet vi på Pensionärspoolen i Tranemo.

Pensionärspoolen erbjuder attraktiv personaluthyrning som löser utmaningar inom en rad olika områden. För privatpersoner kan det vara allt ifrån städning, handling, lämna på dagis till snickeri och målning. Som privatperson betalar du 70% av arbetskostnaden för ROT-tjänster. För RUT-tjänster betalar du 50 % av arbetskostnaden.

Exempel på tjänster

Kontakta oss för priser och upplägg om det till exempel behöver:
Snickare TranemoMålare TranemoStädning Tranemo (flyttstädning)Hushållsnära tjänster Tranemo – Barnpassning, läxläsning, trädgårdsarbete …och mycket annat!

Tips – låt oss laga mat åt dig!

Ett tips för dig som inte kan, inte vill laga mat själv: Låt våra matlagningskunniga pensionärer i Tranemo laga mat för exempelvis en vecka i taget. Du kan själv påverka receptet, tillagningssätt osv efter eget tycke och smak. Ett par timmars matlagning så har du hemlagat för flera dagar (RUT-avdrag gäller).

Beställning och priser

Är du våra intresserad av våra tjänster? Har du frågor? Klicka här och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Är du företagare, så kan du läsa mer om våra tjänster genom att klicka här!
Vill du ha bemanning inom offentlig sektor, klicka här för att läsa mer!
För att få reda på mer om priser och betalning, klicka här!

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes